Reisgezelschappen

Als reisorganisatie wil je jouw reizigers voorzien van een heerlijk diner tijdens hun trip naar de culturele hoofdstad van 2018. In het groene hart, de Prinsentuin, kan jullie groep genieten van cultuur, geschiedenis én een welverdiende maaltijd. Onderstaand menu kan ook rond lunchtijd worden geserveerd. Uiteraard kan ook een lunch op basis van brood worden geserveerd. Daarvoor verwijzen wij graag door naar onze luncharrangementen.

Bekijk onze luncharrangementen

De mogelijkheden

Voor de groep hebben wij de volgende mogelijkheden:

  • Alleen hoofdgerecht: € 17,50 per persoon
  • Soep en hoofdgerecht: € 22,50 per persoon
  • Hoofdgerecht en dessert: € 22,50 per persoon
  • Soep, hoofdgerecht en dessert € 27,50 per persoon

Van dit arrangement kan op twee manieren gebruik worden gemaakt:

  • De samenstelling van het menu stel jij als reisorganisator zelf samen voor de groep, of;
  • In overleg met de groep kies je het aantal gangen en laat je de groep een keuze maken uit de voor-, hoofd- en nagerechten. Deze keuze moet drie dagen voor aanvang bij ons bekend zijn. Als reisorganisator dien je zelf een lijst te hebben met de keuzes van jullie gasten.

Je hebt keuze uit de volgende gerechten:

Voorgerechten

  • Italiaanse tomatensoep met Parmezaanse kaas
  • Mosterdsoep met gerookte zalm (vegetarisch mogelijk)
  • Proeverij van verschillende voorgerechten (meerprijs € 4,00 p.p)

Hoofdgerechten

Geserveerd met rauwkostsalade

  • Gebakken zalmfilet met saus van grove mosterd en Friese aardappelpuree
  • Gebakken kabeljauwfilet met gestoofde prei, Friese aardappelpuree en beurre blanc
  • Friesche runderstoof met kruidkoek, Beerenburg en stamppot van lokale Friese groenten
  • Kogelbiefstuk met rode wijnsaus en Friese aardappelpuree

Nagerechten

  • Brownie met Fries suikerbroodijs en slagroom
  • Vers fruit met sorbetijs en slagroom
Reserveren